Cukrový hrášok s tempehom, arašidová omáčka

Skvelá vegánska bašta s arašidovou omáčkou.

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
5 minút
Čas prípravy
10 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Jasmínovú ryžu uvarte podľa návodu na obale, v mierne osolenej vode. Spravidla 8 - 10 minút v mierne vriacej vode.

2. krok

Tempeh nakrájajte na malé kocky. Na woku, alebo širšej panvici rozohrejte 3 pl oleja a tempeh opečte. Po minúte pridajte umytý a osušený hrášok a restujte spolu 4 - 5 minút.

3. krok

Všetky ostatné ingrediencie zo zoznamu vložte do mixéra a rozmixujte do jemna. Vlejte omáčku do panvice, priveďte k varu a zamiešajte.

4. krok

Do hlbších tanierov servírujte ryžu a na vrch soté s omáčkou.

Náš tip

Jedlo môžete ozdobiť čerstvou bylinkou. Hodiť sa bude koriander, alebo dokonca medovka.

Komentáre