3.5
Hlasov: 2
Hodnotenie: 3.5
Vy:

Husacie prsia s karfiolovým pyré a opečeným karfiolom

Recept od Ihringovej a Karelovej.

Husacie prsia s karfiolovým pyré a opečeným karfiolom
3.5
Hlasov: 2
Hodnotenie: 3.5
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Husacie prsia osušíme, narežeme kožu a zprudka opečieme na panvici spolu s prerezanými hlavičkami cesnaku. Po upečení vložíme do rúry. Jeden karfiol dáme variť do osolenej vody. Keď je uvarený tak z neho vyšľaháme pyré spolu s maslom, korením a šl. smotanou a pečeným cesnakom. Môžeme zašľahať aj zemiak. Druhý karfiol rozdelíme na ružičky a opečieme na slnečnicovom oleji. Hotové kuracie prsia narežeme na plátky a podávame s karfiolovou kašou a opečeným karfiolom.    

Náš tip

Pozrite si celý recept v epizóde Mojej mamy:

Komentáre