0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Jahňacie kare gaštanové pyré reďkvičkový tatarák

Recept od Rusinu a Sedláka.

Jahňacie kare gaštanové pyré reďkvičkový tatarák
0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
5 minút
Čas prípravy
20 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Jahňací chrbát odblaňte, očistite, utrite papierovou utierkou do sucha a sprudka opečte na rozpálenej panvici po celom obvode na kvapke olivového oleja. Zabaľte ho do slaniny a dajte dopiecť do rúry vyhriatej na 180°C na 10 - 12 minút spolu s vetvičkami rozmarínu. Po upečení nechajte 5 minút odpočinúť a krájajte na vyššie medailónky.

2. krok

V strednom kastróle uvarte na miernom ohni gaštany v smotane so štipkou soli a korenia do mäkka. Po uvarení pridajte maslo a celú zmes rozmixujte na hladké pyré, dochuťte soľou a korením.

3. krok

Tofu rozdrvte medzi prstami, reďkvičku očistite a nakrájajte na malé kocky, oregano oberte z vetvičiek a nasekajte na jemno. Zmiešajte všetko spolu so syrom philadelphia, pridajte lyžičku dijónskej horčice, dochuťte citrónovou šťavou, soľou a korením.

4. krok

Na plytký tanier servírujte Gaštanové pyré, jahňací chrbátik a reďkvičkový tatarák. Ozdobte bylinkami a ako omáčku použite výpek z mäsa.

Komentáre