0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Karfiolové ragú s hubami a čerstvým kôprom

Recept od Cerovských.

Karfiolové ragú s hubami a čerstvým kôprom
0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
Ingrediencie pre osoby
Ingrediencie pre osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Na rozpálenej panvici na tuku opečieme cibuľku. Vždy oslabte intenzitu ohňa keď pridávate cibuľu na tuk, aby nezhorela, no oheň postupne pridávajte aby sa rovnomerne opiekla.

2. krok

Pridajte víno, karfiol pokrájaný na plátky (lepšie a rýchlejšie sa prehreje ako celé mini trsy) a huby , biele korenie a soľ. Prehrejte (teda ingrediencie by mali mať rovnakú teplotu a mali by byť mierne zmäknuté), zalejte smotanou a nechajte redukovať. Občas premiešajte.

3. krok

Pridajte nasekaný kôpor. Tesne pred podávaním kvapnite pár kvapiek limetky. Zamiešajte a podávajte na horúcom hlbšom tanieri.

Komentáre