0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Konfitovaný zubáč v čokoládovom masle, zelerové pyré

Netypický, veľmi lahodný recept na zubáča pre náročnejších labužníkov.

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Filety zubáča očistite, zľahka osoľte a okoreňte. V strednom kastróle zohrejte Ghee spolu s kakaovými bôbmi. Keď bude maslo zohriate, filety doň vložte a konfitujte 8 - 10 minút. Zeler očistite a nakrájajte na kocky.

2. krok

V strednom kastróle priveďte mlieko k varu, stiahnite oheň, vložte zeler a na miernom ohni ho uvarte do mäkka. Sceďte, pridajte smotanu, maslo a rozmixujte na pyré. Dochuťte soľou a korením.

3. krok

Mandle nasekajte, vňať zo stopkového zeleru preberte a očistite.

4. krok

Na plytký tanier servírujte zelerové pyré, naň uložte konfitovaného zubáča, ozdobte mandľami a zelerovou vňaťou.

Komentáre