0 star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch.
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0

Kura na smotane s divokou ryžou

Rýchly obed do práce.

0 star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch.
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Nízka Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Zložitosť receptu
clock Created with Sketch. Layer 1 5 minút
Čas prípravy
clock Created with Sketch. Layer 1 25 minút
Dĺžka varenia
Michael Strasser Šéfkuchár

Michael Strasser

49 receptov
Created with Sketch.
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
book Created with Sketch.
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
tlac1 Created with Sketch. Created with Sketch.
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Kuracie prsia očistite, odblaňte, nakrájajte na tenké prúžky a osoľte. Cibuľu nasekajte na tenké mesiačiky, hlivu natrhajte na prúžky, cesnak pretlačte. Ryžu uvarte podľa návodu na obale v osolenej vode.

2. krok

V strednom kastróle zohrejte olej a mäso opražte do zlatova. Vyberte kúsky pinzetou a do oleja vložte cibuľu. Po minúte vsypte hlivu, hrášok, cesnak, mäso a zalejte smotanou. Pridajte ocot, sójovú omáčku, okoreňte, zamiešajte a poduste 3 minúty. Na záver pridajte ryžu, zamiešajte a dochuťte.

3. krok

Servírujte na plytký tanier a ozdobte petržlenovou vňaťou.

Komentáre

Podobné recepty