0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Kura na smotane s divokou ryžou

Rýchly obed do práce.

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
5 minút
Čas prípravy
25 minút
Dĺžka varenia

Michael Strasser

58 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Kuracie prsia očistite, odblaňte, nakrájajte na tenké prúžky a osoľte. Cibuľu nasekajte na tenké mesiačiky, hlivu natrhajte na prúžky, cesnak pretlačte. Ryžu uvarte podľa návodu na obale v osolenej vode.

2. krok

V strednom kastróle zohrejte olej a mäso opražte do zlatova. Vyberte kúsky pinzetou a do oleja vložte cibuľu. Po minúte vsypte hlivu, hrášok, cesnak, mäso a zalejte smotanou. Pridajte ocot, sójovú omáčku, okoreňte, zamiešajte a poduste 3 minúty. Na záver pridajte ryžu, zamiešajte a dochuťte.

3. krok

Servírujte na plytký tanier a ozdobte petržlenovou vňaťou.

Komentáre