0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Kuracie prsia obalené v parmezáne na cuketovom ragú

Recept od Rusinu a Sedláka.

Kuracie prsia obalené v parmezáne na cuketovom ragú
0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
5 minút
Čas prípravy
30 minút
Dĺžka varenia
Ingrediencie pre osoby
Ingrediencie pre osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Kuracie prsia očistite, odblaňte a rozrežte na polovicu. Na každú časť položte plátok slaniny a urobte závitky. Vajcia vyšľahajte. Zeleninu očistite. Cibuľu a cesnak nasekajte na jemno, cuketu na rovnomerné kocky cca 1x1x1 cm, mrkvu nastrúhajte. Karfiól rozoberte na malinké ružičky. Rúru predhrejte na 180°C.

2. krok

Kuracie závitky obaľte vo vajíčku, obaľte v strúhanom parmezáne, uložte na plech a pečte 25 - 30 minút.

3. krok

V širšom kastróle rozohrejte 2pl olivového oleja a orestujte na ňom cibuľu a cesnak. Pridajte cuketu a nastrúhanú mrkvu. Restujte 3 - 5 minút, pridajte karfiól, krájané paradajky a bylinky. Uvarte spolu "al-dente" pridajte zvyšný parmezán, maslo, dochuťte soľou a korením.

4. krok

Na plytký tanier servírujte zeleninové ragú a na vrch uložte pečené kuracie prsia, ozdobte čerstvými bylinkami.

Náš tip

Pozrite si celý recept v epizóde Mojej mamy:

Komentáre