0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Langustíny s hráškovým krémom, omáčkou beurre blance ochutenou lososovým kaviárom a kôprom

Recept od Korbeliča a Orta.

Langustíny s hráškovým krémom, omáčkou beurre blance ochutenou lososovým kaviárom a kôprom
0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Vysoká
Zložitosť receptu

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Hrášok si orestujeme na šalotke nakrájanej na drobno, podlejeme vývarom a šlľahačkou, osolíme okoreníme a pridáme muškátový orech, povaríme, rozmixujeme v mixery poprípade prepasírujeme. Langustiny si prepolíme zbavíme čriev.

2. krok

Na konci opečieme na panvici s olivovým olejom a cesnkom v šupke a jednou chili papričkou. Opekáme naozaj len chvíľočku.

3. krok

Trošku vývaru, kyslú smotanu, pomarančovú šťavu povaríme rozmixujeme ponorným mixerom, ochutíme soľou, korením a troškou cukru do teplej omáčky vmixovavame studené kocky masla až kým nám omáčka nezhustne, potom do nej pridame lososove vajíčka a nasekaný kôpor.

Komentáre