5
Hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Vy:

Marinovaná bravčová panenka s toastom

Obľúbená panenka v podaní Pierra a Emily.

5
Hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
10 minút
Čas prípravy
15 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Olej, horčicu, balsamico, soľ a korenie zmiešajte v tekutú marinádu. Mäso odblaňte, očistite, osušte papierovou utierkou a namarinujte (ideálne cez noc). Rozohrejte rúru na 180°C, mäso vyberte z marinády, utrite, rozohrejte 1pl oleja na panvici s kovovou rúčkou. Mäso na nej sprudka opečte zo všetkých strán a dajte na 8 minút dopiecť do rúry. Po upečení zabaľte mäso do alobalu odpočinúť (minimálne 5 minút) a následne nakrájajte na medajlónky.

2. krok

Chren a zeler nastrúhajte na jemno. Pridajte jogurt, majonézu a dochuťte soľou a korením.

3. krok

Toasty zapečte v toastovači, brunice skaramelizujte s pekanovými orechmi a 100g cukru.

4. krok

Na toast postupne navrstvite všetky komponenty a ozdobte rukolou.

Komentáre