Morčacie s kuskusom po čínsky

Veľmi jednoduchý a rýchly recept, ktorý si uvaríte večer a na druhý deň si ho vezmete do kancelárie.

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
5 minút
Čas prípravy
10 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

181 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Vývar priveďte k varu, osoľte, vsypte doň kuskus, stihnite z ohňa a prikryte na 7 -10 minút. Následne sceďte a nechajte odpariť. Zeleninovú zmes dajte rozmraziť.

2. krok

Morčacie prsia očistite, odblaňte, osušte papierovou utierkou, nakrájajte na slíže a zľahka osoľte. Cibuľu, chilli a cesnak očistite a nasekajte na jemno.

3. krok

Na woku, alebo veľkej panvici zohrejte 3pl oleja a mäso sprudka opečte. Následne ho vyberte na tanier. Vo woku orestujte cibuľu, pridajte cesnak, zázvor a pridajte sójovú omáčku. Pridajte rozmrazenú zeleninu, restujte spolu 2 minúty, vráťte mäso na panvicu, pridajte chilli a scedený kuskus. Zamiešajte a dochuťte sójovou omáčkou, chilli a ryžovým octom.

4. krok

Servírujte ľubovoľne. Môžete ozdobiť praženými arašidami, bambusovými klíčkami, či čerstvým koriandrom.

Komentáre