Orechové papardele s restovaným banánom, hruškou, karamelovým crumble a ríbezle vo víne
Recept od Rusinu a Sedláka.

Ingrediencie pre
4
osoby
- 4 ks lokša
Lokša1 recept
- maslo
Maslo161 receptov
- 100 g vlašské orechy
Vlašské orechy9 receptov
- práškový cukor
Práškový cukor5 receptov
- hnedý cukor
Hnedý cukor7 receptov
- 3 ks banány
Banány1 recept
- 3 ks hrušky
Hrušky4 recepty
- karamelové sušienky
Karamelové sušienky1 recept
- ríbezle
Ríbezle2 recepty
- červené víno
červené víno24 receptov
- kyslá smotana
Kyslá smotana15 receptov
- citrón
Citrón45 receptov
- ríbezlový džem
Ríbezlový džem2 recepty
Postup prípravy receptu
1. krok
Hrušku nakrájame očistime obalíme do cukru a dáme piecť do rúry.
2. krok
Skaramelizujeme ríbezľový džem podlejeme vínom a pridáme čerstvé ríbezle.
3. krok
Pripravíme si karamel do ktorého dáme banány a citrónovú šťavu a urestujeme to spolu.
4. krok
Lokše nakrájame na papardele a dáme poopekať do orechového masla spolu z práškovým cukrom.
5. krok
Zo smotany a cukru pripravíme dip.