5
Hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Vy:

Pečeňová paštéta s brusnicami

Skvelá domáca paštéta bez pečenia.

5
Hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Dĺžka varenia

Michael Strasser

55 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Cibuľu očistite a nasekajte na jemno spolu so slaninou. Bravčovú pečeň umyte, osušte, odstráňte nečistoty a nakrájajte na kocky. Rohlík nakrájajte na kocky a namočte do teplého mlieka, po 5 minútach rozmixujte do hladka. Sušené brusnice a jadierka nasekajte na jemno.

2. krok

Vo väčšom kastróle rozpáľte bravčovú masť a cibuľu so slaninou orestujte do sklovita. Pridajte pečeň, chilli, zamiešajte, osoľte a okoreňte na hrubo mletým korením. Keď pečeň zmení na povrchu farbu, pridajte rozmixovaný rohlík. Varte spolu 2 - 3 minúty. Na záver rozmixujte, pridajte brusnice a jadrá, dochuťte soľou a korením.

3. krok

Servírujte na opečených krajcoch domáceho chleba.

Komentáre