Ingrediencie pre
4
osoby
- 400 g treska
Treska3 recepty
- wasabi
Wasabi1 recept
- soľ
Soľ261 receptov
- čierne korenie
čierne korenie142 receptov
- olivový olej
Olivový olej116 receptov
- 500 g zeler
Zeler6 receptov
- 1 ks cibuľa
Cibuľa72 receptov
- 1 ks cesnak
Cesnak128 receptov
- 3 dcl biele víno
Biele víno51 receptov
- 500 ml šľahačková smotana
šľahačková smotana69 receptov
- 150 g quinoa
Quinoa3 recepty
- 1 ks mango
Mango2 recepty
- mäta
Mäta14 receptov
- 100 g maslo
Maslo161 receptov
Postup prípravy receptu
1. krok
Na olivovom oleji orestujeme cibuľu, pridáme očistený zeler, cesnak a dusíme.
2. krok
Pridáme biele víno a pod pokrievkou dusíme do mäkka.
3. krok
Do uvareného pyré pridáme smotanu a rozmixujeme do hladka. Dochutíme soľou a korením a pridáme maslo.
4. krok
o vriacej vody pridáme prepláchnutú quiou a varíme do mäkka a potom precedíme. Pridáme nakrájané mango a mätu.
5. krok
Tresku potrieme wasabi rozmiešané v olivovom oleji a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov cca 10 minút. Servírujeme.