0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Plnené mleté mäso, hráškové pyré

Každý má rád fašírky. Skúste si ich podľa tohto hravého receptu v plnenej verzii.

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
10 minút
Čas prípravy
15 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Rozmarín aj oregano oberte zo stopiek a nasekajte spolu na jemno. Mleté mäso vložte do väčšej misky, osoľte, okoreňte, pridajte vajce, strúhanku, nasekané bylinky a zmiešajte na vláčnu hmotu. Rozdeľte ju na 4 rovnomerné časti. Rúru predhrejte na 180°C a syr nakrájajte na 4 rovnomerné pruhy. Namočte si ruky do studenej vody a obaľte každý syr mäsovou hmotou, aby sa vytvorili pekné rovnomerné šišky. Uložte ich na pekáč vystlaný papierom na pečenie, osoľte, okoreňte a vložte do rúry upiecť na 15 minút.

2. krok

Hrášok vložte do menšieho kastróla, s vriacou, mierne osolenou vodou a varte 4 - 5 minút, tak, aby nestratil sviežu zelenú farbu. Po uvarení ho sceďte a vložte do mixéra spolu so šľahačkovou smotanou a štipkou korenia. Rozmixujte do hladka spolu s lístkami mäty a maslom. Dochuťte soľou a korením.

3. krok

Cherry paradajky umyte a sprudka ich opečte na panvici s 1pl olivového oleja.

4. krok

Na plytký tanier servírujte hráškové pyré, upečené mäso a ozdobte paradajkami.

Komentáre