0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Prepelička la cacciatore a gnocchi

Recept od Rusinu a Sedláka.

Prepelička la cacciatore a gnocchi
0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Prepelice rozpolíme na polovicu dobre osolíme okoreníme a opečieme z každej strany. V hrnci spravíme základ s cibule cesnaku sušených paradajok potom pridáme prepeličky a podlejeme vínom a vývarom a dusíme do mäkka. Pridáme koreniny a pred koncom pridáme nasekane zelené olivy. Zemiaky nastrúhame pridáme muku soľ kurkumu a vajce vypracujeme cesto urobíme gnocchi a dáme vyvariť do vriacej osolenej vody. Po uvarení vyberieme a opečieme na masle zo šalviou.

Komentáre