0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Pstruh so zemiakmi na kokose

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
5 minút
Čas prípravy
15 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Pstruhy vymyte, zľahka oškrabte ostrým nožíkom proti šupinám a osušte papierovou utierkou. Citrón nakrájajte na štrvtiny. Vnútro ryby bohato osoľte a okoreňte bielym korením. Vložte dnu vetvu rozmarínu a jednu 1/4 citrónu.

2. krok

Na väčšej panvici rozpáľte kokosový olej a ryby opečte 4 minúty z každej strany. Pri procese opekania panvicu nahýbajte na stranu a pomocou lyžice oblievajte mäso z hora. Po upečení zľahka okoreňte.

3. krok

Zemiaky umyte a uvarte v šupke v poriadne osolenej vode do mäkka. Po uvarení ich sceďte a nechajte v cedníku odpariť. Nakrájajte ich na polovičky, väčšie kusy na štrtinky. Rozpáľte na panvici maslo a zemiak na ňom orestujte do zlatova. Následne stiahnite z ohňa a pridajte parmezán.

4. krok

Na plytký tanier servírujte rybu, vedľa ukladajte zemiaky. Ozdobte čerstvou petržlenovou vňaťou.

Komentáre