0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Rissoto Milanese, pečená špiková kosť

Recept od Rusinu a Sedláka.

Rissoto Milanese, pečená špiková kosť
0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Šalotku a cesnak orestujeme na olivovom oleji, pridáme arborio, podlejeme bielym vínom a restujeme, podlievame vývarom, pridáme šafrán. Nakoniec zjemníme maslom a syrom pecorino. Špikové kosti osolíme, okoreníme a dáme piecť do rúry. Po upečení vyklepeme vychutíme a časť vmiešame do rizota. Servírujeme.

Komentáre