0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Rolka zo pstruha, kvakové pyré s vanilkou, petržlenová emulzia

Recept od Strapka a Michnu.

Rolka zo pstruha, kvakové pyré s vanilkou, petržlenová emulzia
0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Vysoká
Zložitosť receptu

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Filety zo pstruha zbavíme kože, posolíme, pokoreníme a zabalíme do nich petržlenovú vňať tak aby sme vytvorili rolku.

2. krok

Z listov póru narežeme tenké pásiky, ktorými tieto rolky zviažeme.

3. krok

Takto pripravené rolky opečieme na olivovom oleji a dáme dokončiť do rúry na 8 min.

4. krok

Kvaku nakrájame na malé kúsky, a vložíme variť do smotany, posolíme a pridáme vanilkový lusk, varíme cca. 10 min

5. krok

Ochutíme citrónovou šťavou a soľou, na zjemnenie pridáme maslo.

6. krok

Na kolieska nakrájaný pór položíme na horúcu panvicu, krátko opečieme a pridáme med, s petržlenovou vňaťou, posolíme, pokoreníme, pridáme trochu vínneho octu a citrónovú kôru.

7. krok

Petržlenovú vňať sparíme v horúcej vode, schladíme v ľadovom kúpeli, pridáme malé množstvo medu, soli a korenia, vínny ocot, a cca. 1 dcl oliv. Oleja, všetko spolu do hladka rozmixujeme.

8. krok

Po rozmixovaní by mala emulzia zostať pekne napenená

Komentáre