Ryžové rezance s krevetami wasabi a koriandrom
Recept pre milovníkov kreviet.
Porcie Čas prípravy
4osoby 5minút
Dĺžka varenia
10minút
Porcie Čas prípravy
4osoby 5minút
Dĺžka varenia
10minút
Ingrediencie
Postup prípravy
  1. V strednom kastróle priveďte k varu mierne osolenú vodu, pridajte pár kvapiek oleja a uvarte v nej ryžové rezance podľa návodu. Po uvarení sceďte.
  2. Na panvici zohrejte 1 pl oeja a krevety v nej sprudka opražťe. Podlejte vínom, osoľte a odvarte alkohol. Pridajte maslo, wasabi pastu a kokosové mlieko. Povarte 5 minút.
  3. Vráťte cestoviny do omáčky s krevetami, pridajte čierny sezam a niekoľko krát spolu prehoďte.
  4. Servírujte všetko spolu do väčších misiek, vrch bohato posypte koriandrom.