0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0

Šalát so šošovicovou fašírkou

Rýchly a chutný šalát s chrumkavými vegan fašírkami z červenej šošovice.

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Nízka
Zložitosť receptu
10 minút
Čas prípravy
15 minút
Dĺžka varenia

Michael Strasser

63 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Šošovicu zalejte litrom vriacej vody a nechajte 10 minút bobtnať. Cibuľu nasekajte na jemné mesiačiky, pridajte precedenú šošovicu, múku, koreniny, sódu, ryžový ocot, osoľte a vymiešajte cesto konzistencie lekváru. Ak je prihusté, prilievajte studenú vodu.

2. krok

Na panvici rozohrejte slnečnicový olej a lyžicou vytvárajte malé fašírky. Opekajte ich z oboch strán do zlatova.

3. krok

V mise zmiešajte citrónovú šťavu, štipku soli, čerstvo mleté čierne korenie a 3 pl olivového oleja. Vložte šalát a dôkladne odresujte všetky listy.

4. krok

Na plytký tanier nahromaďte šalát, na vrch uložte fašírky.

Komentáre