0 star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch.
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Sladká panna

Netypický recept na úpravu bravčovej panenky.

0 star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch. star1 Created with Sketch.
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Zložitosť receptu
clock Created with Sketch. Layer 1 5 minút
Čas prípravy
clock Created with Sketch. Layer 1 15 minút
Dĺžka varenia
Michael Strasser Šéfkuchár

Michael Strasser

43 receptov
Created with Sketch.
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
book Created with Sketch.
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
tlac1 Created with Sketch. Created with Sketch.
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Bravčovú panenku odblaňte, očistite, osoľte, okoreňte a natrite horčicou. Rúru predhrejte na 180°C. Na panvici s kovovou rúčkou rozpáľte maslo a panenku sprudka osmahnite zo všetkých strán. Pridajte do panvice rozmarín, tymián a vložte na 7 - 8 minút dopiecť do rúry. Následne panenku nechajte 5 minút odpočinúť pri izbovej teplote a nakrájajte na medajlónky.

2. krok

V strednom kastróle zmiešajte džem s vývarom, osoľte, okoreňte a zredukujte na polovicu. Následne prilejte smotanu a nechajte ešte raz na krátko prevrieť. Dochuťte soľou a korením podľa potreby.

3. krok

Na panvici s výpekom po panenke opečte vopred uvarené zemiaky nakrájané na mesiačiky, osoľte a okoreňte.

4. krok

Na plytký tanier servírujte panenku, zemiaky, polejte omáčkou a ozdobte čerstvými bylinkami.

Komentáre

Podobné recepty

Fitness jedlo

Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
clock Created with Sketch. Layer 1 30 minútmin