0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Špenátová polievka s tatarákom z údeného lososa a strateným vajcom

Svieža polievka od Rusinu a Sedláka.

Špenátová polievka s tatarákom z lososa
0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

181 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Cibuľu a cesnakočistíme a nasekamáme na jemno. Orestujeme ich na masle, pridáme vývar, smotanu a povaríme. Valejeme do mixéra a mixujeme spolu so špenátom. zjemníme maslom a dochutíme soľou korením. lososa nakrájame na malé kúsky pridáme nastrúhanú uhorku aj chren, limetovú šťavu, soľ, kôpor, syr a vymiešame . Dáme na dno taniera tatarak na neho položíme stratene vajce ktoré spravíme vo vriacej osolenej vode s octom. Zalejeme polievkou.

Komentáre