0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Sumček africký v pistáciovej kruste so šalátom

Ľahký a chutný recept pre milovníkov rýb.

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
5 minút
Čas prípravy
10 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Rúru predhrejte na 180°C. Filety sumčeka osoľte a nechajte 5 minút na tanieri pri izbovej teplote. Následne opatrne zotrite zvyšok soli papierovou utierkou. Pistácie nadrvte, alebo nasekajte na malé kúsky, zmiešajte s limetkovou kôrou a filety ryby v nich obalte. Rybu zľahka okoreňte a uložte na plech vystlaný papierom na pečenie. Dajte upiecť na 8 - 10 minút, podľa hrúbky filetov.

2. krok

Grep vyfiletujte (očistite a zbavte mesiačiky kožičiek). Pak Choi natrhajte na podobné kusy, ochuťte limetkovou a grepovou šťavou, zľahka okoreňte a zamiešajte.

3. krok

Na plytký tanier servírujte šalát, dokola poukladajte mesiačiky grepu a na vrch uložte hotového sumčeka.

Komentáre