Teľacie scalopine in víno bianco zemiaková placka plnená bryndzou
Recept od Rusinu a Sedláka.

Ingrediencie pre
4
osoby
- teľacie karé
Teľacie karé3 recepty
- slanina
Slanina20 receptov
- biele víno
Biele víno51 receptov
- maslo
Maslo161 receptov
- soľ
Soľ261 receptov
- korenie
Korenie90 receptov
- olej
Olej84 receptov
- zemiaky
Zemiaky67 receptov
- hladká múka
Hladká múka30 receptov
- cesnak
Cesnak128 receptov
- majoránka
Majoránka3 recepty
- vajce
Vajce38 receptov
- cuketa
Cuketa15 receptov
- bryndza
Bryndza8 receptov
- mrkva
Mrkva41 receptov
- kyslá smotana
Kyslá smotana15 receptov
- pažítka
Pažítka19 receptov
Postup prípravy receptu
1. krok
Teľacie kare očistime nakrájame na steaky okoreníme osolíme obalíme do muky, opečieme na masle podlejeme vínom a podusíme a mäso dáme dopiecť do rúry. Zemiaky cuketu mrkvu nastrúhame pridáme cesnak vajce soľ a muku, vymiešame cesto a pečieme zemiakové placky. Bryndzu vymiešame s kyslou smotanou a pažítkou a naplníme zemiakové placky ktoré zrolujeme a nakrájame. Výpek z masa zjemnime maslom a servírujeme.