0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Teľacie scalopine in víno bianco zemiaková placka plnená bryndzou

Recept od Rusinu a Sedláka.

Teľacie scalopine in víno bianco zemiaková placka plnená bryndzou
0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Teľacie kare očistime nakrájame na steaky okoreníme osolíme obalíme do muky, opečieme na masle podlejeme vínom a podusíme a mäso dáme dopiecť do rúry. Zemiaky cuketu mrkvu nastrúhame pridáme cesnak vajce soľ a muku, vymiešame cesto a pečieme zemiakové placky. Bryndzu vymiešame s kyslou smotanou a pažítkou a naplníme zemiakové placky ktoré zrolujeme a nakrájame. Výpek z masa zjemnime maslom a servírujeme.

Náš tip

Pozrite si celý recept v epizóde Mojej mamy:

Komentáre