Tortila s kuracím mäsom

Streedfood u vás doma. Skoro každá kuchyňa má druh jedla, ktorý sa pripravuje do žemle, či placky. Pripravte si jednoduchú mexickú tortilku k večernému relaxu pri televízii.

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
5 minút
Čas prípravy
7 minút
Dĺžka varenia

TV relácia

211 receptov
Pridať do nákupného zoznamu
Recept sa nachádza v nákupnom zozname
Pridať do plánovača:
Recept bol pridaný do plánovača
Ingrediencie pre 4 osoby
Ingrediencie pre 4 osoby

Postup prípravy receptu

1. krok

Kuracie mäso nakrájajte na tenké slížiky. Zo všetkých suchých korenín, 1čl soli, limetkovej šťavy a 3pl olivového oleja zamiešajte marinádu a mäso do nej vmiešajte.

2. krok

Zeleninu umyte, osušte a nakrájajte. Do jogurtu vmiešajte limetkovú kôru a himalájsku soľ. Rozpáľte širokú panvicu so sezamovým olejom a mäso na nej sprudka opečte. Pokiaľ nemáte dosť veľkú panvicu, radšej opekajte mäso postupne. Panvica nesmie byť preplnená, inak sa mäso nebude pražiť, ale dusiť.

3. krok

Tortilu opečte na sucho na rozpálenej panvici, uložte na ňu mäso, na vrch zeleninu, pokvapkajte jogurtom a ozdobte klíčkami.

Komentáre