0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:

Treska v marináde s kaviárovou majonézou

Luxusný recept na morskú rybu.

0
Hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Vy:
Nízka
Zložitosť receptu
15 minút
Čas prípravy
10 minút
Dĺžka varenia

Postup prípravy receptu

1. krok

Šalotku a chilli nasekajte, zmiešajte s limetkovou šťavou, limetkovou kôrou. Osoľte, okoreňte a vložte do zmesi filety tresky na 10 minút.

2. krok

Rozohrejte veľkú panvicu s 1pl olivového oleja. Filety vyberte z marinády a osušte papierovou utierkou. Vložte ich na rozpálenú panvicu a pečte pokým mäso tresky zbelie.

3. krok

Do vysokej nádoby vyklepnite žĺtko, vložte tyčový mixér, zapnite ho na nižšie otáčky a tenkým cícerkom prilievajte olej, pokým získate pevnú majonézu. Do tej v závere pridajte polovicu kaviáru, rozmixujte a dochuťte soľou a citrónovou šťavou.

4. krok

Zvyšok jarných cibuliek vhoďte na 2 minúty vo vriacej, mierne osolenej vody, následne schlaďte v ľadovom kúpeli.

5. krok

Na plytký tanier lyžicou servírujte majonézu, na vrch posaďte hotovú tresku, ozdobte zvyšným kaviárom, blanšírovanými cibuľkami, čerstvým koriandrom a sépiovou oplátkou.

Komentáre