Ingrediencie pre
4
osoby
- 400 g tuniak
Tuniak3 recepty
- 3 ks avokádo
Avokádo8 receptov
- 500 g bulgur
Bulgur1 recept
- 250 ml kyslá smotana
Kyslá smotana15 receptov
- chren
Chren4 recepty
- cherry paradajky
Cherry paradajky9 receptov
- chilli
Chilli45 receptov
- cesnak
Cesnak128 receptov
- citrón
Citrón45 receptov
- sezam
Sezam3 recepty
- sójová omáčka
Sójová omáčka20 receptov
- soľ
Soľ261 receptov
- čierne korenie
čierne korenie142 receptov
- olivový olej
Olivový olej116 receptov
Postup prípravy receptu
1. krok
Bulgur uvaríme v osolenej vode.
2. krok
Očistený cesnak rozohrejeme na olivovom oleji, pridáme avokádo, soľ, korenie, uvarený bulgur. Pridáme chilli a citrón.
3. krok
Na rozpálenej panvici opečieme tuniaka, ktorého následne dáme do sójovej omáčky a obalíme v opečenom sezame.
4. krok
Z kyslej smotany, čerstvého chrenu, olivového oleja, soli a korenia si pripravíme chrenovú smotanu.